Podcast oldstreettown permacultuur tuin tuinadvies nederlandstalig1

Podcast inspiratie


0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares flirtseiten kostenlos ab 13

We hebben toegang tot massa’s informatie op verschillende media. Wie is nog nooit in het Youtube konijnengat gedoken. Je bekijkt één filmpje om twee uur later te beseffen dat je nog steeds voor je scherm hangt.

Je kan er veel van leren maar ook veel tijd aan verspillen. Het is natuurlijk je eigen keus om het zoveelste grappige filmpje te bekijken? Tijd die je anders kan doorbrengen? In een vorig artikel “http://www.oldstreettown.com/wordpress/sohbet-chat-odalar/” heb ik berekend hoeveel uur we per jaar verliezen met TV kijken (1.144 uren ofwel 47 dagen per jaar).

Blijf nog even op de pagina, dit lijkt op het eerste zicht niets te maken met het thema van deze site, maar het wordt snel duidelijk.

Podcast als alternatief?

free dating sites jacksonville fl

Met dit medium kan je eender waar naar je favorieten onderwerp luisteren. Zit je in de file, ben je aan sporten of sta je af te wassen.

Persoonlijk zit ik minstens twee uur per dak in het woon-werk verkeer. Een groot tijdverlies, maar sinds ik twee jaar heb ik de Podcast ontdekt. Nu wordt file een leerrijke ervaring …

Nederlandstalige podcast

le quotidien du medecin annonces rencontresHet is jammer dat er niet meer informatieve Nederlandstalige podcast zijn. Muziek programma’s zijn er bij de vleet maar echt informatieve zijn er niet. Maar de meeste onderons verstaan wel een aardig mondje Engels. Dus Engelstalige Podcast mag geen probleem zijn.

Podcasts in het Engels zijn booming sinds 2008. Bijna voor elk onderwerp vind je een podcas. Het aantal De hoofdreden is het aantal Engels sprekende mensen

Tel de Vlamingen en de Nederlanders bij elkaar en je komt aan 23 miljoen  Nederlands sprekende. Vergelijk dat met 765 miljoen Engelstalig sprekende mensen plus iedereen die Engels begrijpt dan heb je een veel grotere markt.

Toch 23 miljoen Nederlandstalige is niet weinig, maar is het genoeg om een podcast met een bepaald thema. Bijvoorbeeld tuinieren, auto’s, reizen, knutselen, home en decor, …..

Mijn inspriratie

Mijn eerste Podcast die ik ooit beluisterde was die van Pat Flynn. Super podcaster maar hier niet relevant. De zoektocht naar goede tuin gerelateerde Podcasts heeft even geduurd. Een goede Podcast heeft goede geluidskwaliteit, relevant en boven al interessante inhoud.

Mijn huidig lijstje van podcasts waar ik naar luister en ook interessant voor jullie kunnen zijn:

  • Sow Edible (Een familie die een eigen boerderij hebben volgens de Permacultuur principes, ze proberen zelfvoorzienend te zijn)
  • Permaculture voices (interviews met mensen die op een ecologische manier via hun brood verdienen met hun boerderij volgens de Permacultuur principes)

Aankondiging !

Als je de voordelen en de nadelen afweegt voor een thematische Nederlandstalige Podcast dan is daar veel over te vertellen. Naar mijn mening heeft een Nederlandstalige Podcast zeker een meerwaarde. Daarom zal ik vanaf juli met een wekelijkse podcast starten die elke maandag uitkomt.

Wat mag je verwachten?

Over het verloop en de onderwerpen ben ik nog aan het nadenken, maar je zal ze hier zeker kunnen lezen en in juli horen.

Wil je op de hoogte blijven en een mail ontvangen wanneer de eerste podcast online staat? Schrijf je dan hier onder in.

 

 


Ontvang gratis het - 9 zelfvoorzienende tuin tips - e-book.

Schrijf je in en ontvang maandelijks een email update.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

We zullen nooit je email adres doorgeven of commercieel gebruiken! Uitschrijven is op elk moment mogelijk.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares flirtseiten kostenlos ab 13
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 0 Flares flirtseiten kostenlos ab 13