Welkom op Old Street Town

tuin taken in juniHoi, wellicht heb je deze blog via google gevonden. Welkom en lees gerust even rond en vergeet je niet in te schrijven op onze çet rulet 20.

Hier vindt je post terug over recepten, tuinieren, ecologie, doe-het-zelf projecten en nog veel meer met een focus op zelfvoorziening. Kort door de bocht, een stuk onafhankelijk worden als consument.

Wij trachten het zo laagdrempelig mogelijk te houden. Geen mambojambo maar praktische tips en info  waar iedereen wat aan heeft. Hoe kan je door paar kleine aanpassingen een beetje meer zelfvoorzienend kan worden.

Het gaat een ontdekkingstocht worden met vallen en opstaan. Onze interesse in tuinier en natuur hebben we al heel lang. Er daar is de afgelopen jaren ook het ecologische aspect bijgekomen.

Kleine dingen kunnen een (groot) verschil maken: enkele kippen houden, een tuintje starten, minder plastiek gebruiken, anders koken of je op een andere manier verplaatsen. Ook mensen die niet veel ruimte of in een appartement wonen komen aan hun trekken: volkstuintjes, balkontuinen, http://www.oldstreettown.com/wordpress/strony-do-randkowania/, … .

Waar gaan we het over hebben?

chapiteau arlette gruss lilleWe vertellen ons persoonlijk verhaal, we hebben twee tuintje op geleende grond. Zelf biologisch groenten telen en verwerken. Ook gaan we over doe-het-zelf projecten bloggen, zoals een meet christian singles toronto bouwen.

Ook willen we over enkele jaren verhuizen van onze rijwoning naar een plaats met meer ruimte. Deze reis kan je hier ook volgen.

Daarnaast zullen we ook regelmatig reviews van producten, boeken, bedrijven, websites, … en zo veel meer brengen.

Waar kan je ons vinden?

spinazieplantjes plantenOns eerste en belangrijkste medium is deze blog. Daarnaast kan je ons ook terug vinden op FacebookPintrest en op termijn ook op youtube met instructie filmpjes en hopelijk in 2017 met een eigen podcast. Op heel wat plaatsen, maar in hoofdzaak staat alle informatie op deze blog en kan je aankondigen en extra info op onze andere sociale media lezen.

Ook onze Nieuwsbrief is heel belangrijk. Via onze nieuws brief krijg je regelmatig updates over nieuwe posts. Maar ook extra informatie en tips die we nergens anders publiceren en enkel reserveren voor diegene die ingeschreven zijn op onze nieuwsbrief. Wacht daarom niet en schrijf je vandaag in en ontvang vandaag nog een ebook met 9 tips om je op weg te helpen naar een zelfvoorzienend leven.

Nieuwsbrief

 

Leave a Reply