ABOUT

Geschiedenis

2017/05 OEI zo lang al niet meer aangevuld. Tijd voor een update. Het aantal bezoekers zit het laatste jaar in stijgende lijn. En dat geeft extra goesting om nog meer relevante content te maken.

De focus op dit moment ligt vooral op tuin, zelfvoorzienend zijn en kleine DIY (doe het zelf) projecten. Op langere termijn willen we graag een e-book uitbrengen die de content op oldstreettwon.com bundelt.

2014/06 – We zijn vandaag 26 juni 2014 en Old Street Town gaat zich heroriënteren. Alle thema’s blijven maar met zelfvoorzienend uitgangspunt. Met een meer persoonlijk verhaal en meer diepgang.

2014/04 – Old Street Town is nu ook op google+.

2014/02 – De site heeft een nieuw design gekregen en is nu responsive zodat de site ook op table en smartphone mooi tot haar recht komt. Je kan ons nu ook terug vinden op http://www.oldstreettown.com/wordpress/search-friends-spotify/ en finding someone else attractive while in a relationship.

2010 – de site neemt het blog formaat aan. Old Street Town is gegroeid uit de passie voor alles wat rustiek, natuur, decoratief, lodge, country lifestyle is.

2009 – Old Street Town site staat online

Ontvang gratis het - 9 zelfvoorzienende tuin tips - e-book.

Schrijf je in en ontvang maandelijks een email update.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( bar a rencontre nantes )

We zullen nooit je email adres doorgeven of commercieel gebruiken! Uitschrijven is op elk moment mogelijk.